slide show

Dagen idag

Publicerat 2013-03-31 kl 19:23:04 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 3
 
 
Idag har jag varit hos farmor och farfar, släckten var också där. Vi åt på resrurang och sedan fikade vi hemma hos dem samt firade lite födelsedagar. 
 
/Mikaela
Kommentera här




Gårdagens ridpass // 30 april

Publicerat 2013-03-31 kl 10:37:00 ♥ Kategori Dagens ridpass ♥ Kommentarer 0
Sista veckan med Lina har varit riktigt tråkig i dressyren. Jag har plockat förmycket med tyglarna och då har hon gått som en liten giraff och då blir jag frustrerad och det leder ingenstans... Därför valde jag igår att jobba henne med lite längre tyglar så hon fick hitta formen genom mitt säte och därför söker hon kontakten med mig lite av sig själv. Så igår jobbade jag ungefär en halvtimme i skritt och jobbade henne med halter, skänkelvikningar och tempoväxlingar. Därefter började jag trava och travade på längre tyglar i ungefär en halvtimme, med skrittpauser såklart. 
 
Hon kändes så ooootroligt fräsh och fin så jag hoppade över galoppen då hon gärna kan bli lite studsig och framåt. 
 
I slutet kortade jag upp tyglarna och la upp formen lite och hon blev sååå fin. Mamma filmade lite i slutet som jag kan visa senare. Men jag är verkligen nöjd med Linas insatts ♥
 
 
/Filippa
 
Kommentera här




Rösta

Publicerat 2013-03-30 kl 17:10:56 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 1
 
Skulle vara jättesnällt om ni röstade på min outfit! Klicka HÄÄÄR
 
/Mikaela
Kommentera här




Jemeni

Publicerat 2013-03-30 kl 15:38:00 ♥ Kategori Träning ♥ Kommentarer 0

Halloj, eller glad påsk kanske man ska säga! Har varit och ridit Jemeni nu på förmiddagen. Idag var det sjukt varmt ute, vår!!

Men i alla fall, jag värmde upp henne lite och sen red jag ett dressyrprogram. Hon var så duktig så!

Här får ni några halvbra bilder på oss...

/Mikaela

Kommentera här




Påskafton

Publicerat 2013-03-30 kl 08:40:28 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
GLAD PÅSK ALLA ♥
 
Dagen startar bra genom en god frukost för att sen troligtvis dra till ikea. Älskar ikea - så det blir as kul!
 
Jag rider dressyr på Lina ikväll, imorgon bär det av till Broknäs för hoppträning. Kommer bli jättekul. Ikväll lägger jag fram grejerna som ska med och gör iordning Linisen. 
 
Jag har inget mer att skriva men ni får me live update under dagen om blogg.se appen är med mig! Ha en bra dag allihopa! 
 
 
/Filippa
 
Kommentera här




GLAD PÅSK

Publicerat 2013-03-30 kl 07:15:00 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 0
 
Kommentera här




Påsklunchen

Publicerat 2013-03-29 kl 21:01:36 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 0
 
Här får ni lite bilder från dagen, ha en bra kväll!
 
/Mikaela
Kommentera här




Tävlingsdag avklarad

Publicerat 2013-03-29 kl 16:26:38 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 1
Hejhopp! Jag har varit uppe sedan klockan fem imorse så jag är så sjukt trött. Får se om jag får ihop en förståelig text iaf. 
 
Lastning, packning och alla förberedelser gick jättebra, så det känns lite trist att berätta om. Men framridningen ägde rum på en plogad ridbana utomhus, vilket var bättre än jag hade förväntat mig. Lite is på vissa ställen men annars var det perfekt. Dock tog starterna längre tid än förväntat så det blev en väääääldigt lång framridning men det blev bra. Julia övade övergångarna tills allt satt. När det var hennes tur blev Lina lite paff när hon kom in på banan. Man såg hur tankarna snurrade typ "vafan är det här?!" när hon red förbi hindrerna. Lilla Lina har aldrig tävlat WE men hon skötte sig så himla bra. Första gången var det lite hinder som det blev problem på, men andra rundan gick det strålande! Lina och Julia tog iaf hem första priset för sötaste ekipaget. Jag känner på mig att Julia är taggad på flera WE tävlingar!
 
Jag ska se om Julia vill blogga själv om tävlingen lite mer utförligt så kan hon få göra det.
 
Nu står Lina i stallet med backisarna och myser med mat. Snart ska vi ut och promenera henne och mysa lite till. Men först: städa och gå en powerwalk. 
 
 
/Filippa
 
Kommentera här




Långfredagen

Publicerat 2013-03-29 kl 13:07:14 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0

Hejhej! Är på väg på påsklunch nu, vi får höras senare!

/Mikaela

Kommentera här




Sista praodagen

Publicerat 2013-03-28 kl 16:51:16 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0

Idag var det sista praodagen, jättetråkigt ! Kommer sakna alla barnen väldigt mycket, det blev värsta kramkalaset när vi skulle gå. Så söta är dom!

Men nu ska jag iväg på middag! Ni får njuta av lite bilder från praotiden.

/Mikaela

Kommentera här




Skärtorsdag

Publicerat 2013-03-28 kl 06:26:33 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej alla påskglada människor. Idag är det sista dagen på praoen. Inte alls kul, men ändå får jag se till att jag har haft sjuktkul under praoen och faktiskt lärt mig massor. Barnen har en underbar syn på allting och man blir alltid lika glad av alla godmorgon kramar. Men nu är det sista dagen och jag ska se till att få svar på lite frågor från skolan. Det blir nog bra. 
 
Linas makeover blev succé och hon ska bara få en massa ryktning idag, så hon glänser lite mer på halsen och huvudet. Klippa lite öronhår står också på schemat. Men manen är färdigrykt och vi klippte håret vid kronranden och fixade till svansen. Ni kanske vill ha bild? 
 
Efter praoen idag går jag hem och beger mig troligtvis till stallet, efter stallet skyndar jag hem för att göra mig iordning för ikväll är det påskmiddag hos mormor och morfar haha. Det kommer bli jättemysigt. 
 
Efter det är det sova som gäller för att klockan sju imorgon ska vi lasta och åka iväg till uppsala. Så jag kommer ställa klockan på fem, menmen, är det tävlingsdag så är det! 
 
Nu måste jag gå upp och ta en dusch och göra mig iordning inför dagen. Vi hörs senare idag ♥
 
  
 
Jag och Lina på täbyryttarcenter, där har vi gjort våran bästa start hitills och vi hamnade precis utanför placering i LC:n.
 
/Filippa
 
Kommentera här




Jag är sämst på rubriker

Publicerat 2013-03-27 kl 17:03:33 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Dags att uppdatera känns det som, därför sätter jag mig vid datan och berättar kortfattat om min dag hitills: 
 
Att va i skolan med alla underbara barn är alltid helt problemfritt. Allt går som på räls och imorgon ska vi sammanfatta och intervjua de som varit inblandade i våran prao, dvs läraren och rektorn på skolan. Alla barn skötte sig och dagen där var jätteskoj! 
 
När jag kom hem åt jag lite flingor innan jag begav mig ut på en prommenad. Det är verkligen så grymt skönt att vara ute i solen. Ibland känner man verkligen att våren är på g när solen tittar fram. Supermys. 
 
Nu sitter jag här med datan i knät och ska snart byta om. Stallet väntar för resten av kvällen och Lina ska få en helkropps makeover. Yeeey!
 
Imorgon väntar som sagt absolut sista dagen på praoen och det känns jättetråkigt. Jag gillar verkligen alla barnen super mycket ♥ Men att gå på lov är inte heller helt fel. Det blir stall, plugg & kompisar hela lovet. Bästa mixen!
 
Ni är jätteduktiga på att kommentera tycker jag och statistiken blir bättre och bättre. Jag ska prata ihop mig med Mickan om framtida tävlingar osv. Även frågestunder kanske vore något? Under lovet ska vi iaf filma utmaningarna och lägga upp! Det blir awesome. 
 
Ha en grym kväll så hörs vi later on babes ♥
 
 
/Filippa
 
 
 
 
 
 
Kommentera här




Heeeej Onsdag

Publicerat 2013-03-27 kl 07:38:42 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 1
Onsdag idag, för er som inte visste det. Haha nejmen godmorgon allihopa som kikar in här. Idag är det att va på prao till klockan halv tre för att sen troligen dra till stallet. Oerhört vanlig dag. 
 
Idag var det tänkt lite markarbete med bommar och små hinder, men det blir nog ett vanligt dressyr pass. 
 
På fredag ska vi iväg och även på söndag ska vi iväg på hoppträning jag och Lina. Känns som att påsklovet startar väldigt bra med en massa hästisar. Linas påsklovsplaner är inte lagda än, men jag kanske drar iväg på en pay and jump eller liknande någon dag. Det beror lite på hur hon sköter sig nu när vi är iväg i helgen. Om allt funkar med transporten så borde det inte vara några problem.
 
Nej nu måste jag börja gå ner mot skolan. Hoppas alla får en underbar dag ♥
 
 
Ni får en massa sommarbilder som jag hittade på mig och Lina. Ska försöka ladda över lite bilder från kameran så jag har ett lite större utbud haha.

/Filippa
 
Kommentera här




Godnatt hälsning

Publicerat 2013-03-26 kl 21:51:48 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej alla. Kom precis hem från stallet och fixat och myst ett tag. Nu messar jag med en kompis och typ kollar lite bloggar. Ska snart släcka lampan och stänga datan för att sova. Imorgon väntar en rolig dag med mycket stall. Hann börja små fixa lite med manen redan idag, så den är inte 2 meter tjock längre. Tog även en rycktsten och drog bort allt det lösa håret på halsen. Gud, man börjar nästan känna igen lilla Lina igen bakom allt hår haha! Hon har verkligen sett ut som en björn hela vintern, men nu är det tävlings ponny style som gäller! 
 
Vi hörs imorgon babes ♥
 
 
Sommar, ja tackkkkk!
 
/Filippa
 
 
Kommentera här




Tjeeeena

Publicerat 2013-03-26 kl 17:47:15 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej alla goa människor som klickat sig in här till vardagarna, hur är läget? Själv är läget bra. Kom precis hem från en promenad med en kompis som var mysig. Nu är det till att vänta på pappa som snart kommer hem för att sen dra till stallet. Efter stallet blir det hem för att göra riktigt gott snacks för att sätta sig framför en film. Låter awesome, va? 
 
En mysig kväll väntar. Imorgon är det till att tillbringa hela kvällen i stallet för att göra iordning Lina inför fredag, eftersom att vi är bjudna på "påskmiddag" hos mormor och morfar på kvällen på torsdag så faller den kvällen bort i stallet. 
 
Hoppas ni får en mysig kväll. Jag loggar in lite senare igen ♥
 
 
/Filippa
 
 
Kommentera här