slide show

Sommar var det

Publicerat 2013-05-31 kl 12:02:00 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 0

Fotade på fototuren igår
 
/Mikaela
Kommentera här




Blev en fototur

Publicerat 2013-05-30 kl 22:12:23 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 1
Skrev tidigare om att jag var sugen på att gå ut och fota och det slutade med att båda syrorna och en kompis till en av dem hängde med som lite modeller! 
 
Ett litet smakprov...
 
/Mikaela
 
Kommentera här




3 riktiga skoldagar kvar

Publicerat 2013-05-30 kl 17:27:31 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0
Bara att börja räkna ned nu! Nej men idag har skolan flytigt på som vanligt, några ämnen är slut för terminen och lärarna har börjat samla in böcker. Sommarkänslor ♥
 
Nu på eftermiddagen/kvällen tänkte jag städa mitt rum, fixa några saker till loppisen våran klass ska ha i helgen och ska nog ut och fota lite tror jag. Var så länge sedan jag var ute och gjorde det.
 
Bjuda på sig själv, vare va?
 
/Mikaela
Kommentera här




KM i hoppning

Publicerat 2013-05-30 kl 12:04:00 ♥ Kategori Straus ♥ Kommentarer 1
KM står för klubbmästerskap, för er som inte vet ;) Nej men i Söndags var det då KM i hoppning, jag och Straus var med och skulle hoppa 80 cm. Han smet förbi ett hinder men annars är jag nöjd. För att han var verkligen superfin och hoppade jättebra språng ♥ Men vi slutade på en 4:e plats, vilket jag är jättenöjd med med tanke på att typ drygt halva klassen blev uteslutna. 
 
Två bilder från dagen
 
/Mikaela
Kommentera här




Exakt två veckor kvar

Publicerat 2013-05-29 kl 19:48:26 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0
Om två veckor är det sommarlov, TVÅ veckor! Det är inte mycket ;o Och vet ni vad? Idag gjorde vi det sista provet vi hade i åttan och vi har inga fler läxor nu (eller jo, men dom ska jag göra på lektionen eftersom att jag är klar med allt annat). Herregud, inget mer plugg hemma på 12 veckor!! 
 
Haha, så jäkla skönt! Så idag har jag myst framför datan ♥ standard att göra det när jag får tid över. Men det var så konstigt för att jag var så stressad hela tiden, jag tänkte att jag hade hur mycket plugg och annan skit som helst att göra. För att det är så det har varit dom senaste veckorna plugg, plugg och återigen plugg. Jag är verkligen inte van att ta det lugnt, men nu ska jag äntligen få göra det efter många veckors slit.
 
Bjuder på några bilder som jag tagit medans jag pluggat, med andra ord när allt blivit för tråkigt...
 
/Mikaela
 
Kom på att jag skrivit väldigt mycket om plugg på sistånde. Men vi får väl hoppas på att det blir slut på det, eftersom att jag är FRIIIIIII från det nu!!
Kommentera här




Bästa hästen <3

Publicerat 2013-05-26 kl 15:56:29 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0

Kommentera här




Värmeeee

Publicerat 2013-05-25 kl 15:14:42 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0

Idag är det så sjukt varmt att man skulle kunna tro att det är mitt Juli. Idag har jag hunnit plugga massor, tränat och nu sitter jag i solen och steker lite. Så jäkla skönt!

Men snart ska jag ta mig till stallet och fixa Straus, imorgon är det klubbmästerskap i hoppning så det ska bli kul.

Ha det så najs i solen!

/Mikaela

Kommentera här




Onsdag

Publicerat 2013-05-22 kl 06:31:14 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Onsdag idag hörni! Gud så skönt, endast ett fåtal veckor kvar till sommarloooov ♥ 
Skolan tar jag mig igenom idag och efter det blir det till att åka hem. En lugn och lång mellis med Gossip Girl efter skolan är det som gör att jag orkar ställa alarmet på 6.10. #surviveschool
 
Jaja, Julia tar Lina idag tror jag. Igår fick hon vaccin mot botulism och fick därför vila. Jag tog dock på mig ansvaret att beta en hel timme, medalj till mig tack haha! 
 
 
Thank god att vintern är över!
 
/Filippa 
Kommentera här




Miniblommor

Publicerat 2013-05-20 kl 12:38:00 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 1
 
 
 
Kommentera här




Lokaltävling Straus

Publicerat 2013-05-19 kl 15:57:00 ♥ Kategori Straus ♥ Kommentarer 1
Han var superfin på framridningen men så fort vi gick in i ridhuset dog all energi men sen blev han som en katapult i galoppen. Men men jag är ändå nöjd!
 
Går inte att beskriva hur mycket jag älskar den här hästen ♥
 
Tack snälla Lovisa för bilderna!!
 
/Mikaela

 
 
Kommentera här




Tjenare

Publicerat 2013-05-19 kl 13:29:32 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 0
Söndag idag, helgen går snabbt! Idag har jag pluggat lite svenska, gått på gudtjänst och skrivit ut lite saker. Om någon timma blir det hoppträning, sjukt taggad. Har missat nästan alla hoppträningar sedan mars, men nu äntligen kan jag gå. 
 
Lunchen igår
 
Nej, nu ska jag fixa något att äta och kanske hinna plugga lite SO innan stallet.
 
/Mikaela
Kommentera här




Äntligen datatid <33

Publicerat 2013-05-18 kl 12:51:02 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0
Allt har gått i 180 dom senaste veckorna, har hunnit med massor men har fortfarande hur många saker som helst kvar att fixa. Sommarlov och ledig tid, ja tack! Jag har startat min och Straus första lokal, plugga till 100 prov, shoppat loss på Gekås Ullared, kastat vattenballonger i skolan, pluggat lite till, laddat in nya bilder, hängt och skrattat med massa sköna i stallet, rensat bort vinterkläder, städat garderoben och massa annat.
 
Men framför allt är det allt plugg som tar min tid. Nu har jag två äckliga veckor med sjukt mycket prov kvar att kämpa mig igenom innan betygen sätts. Fyfan vad skönt, fredag vecka 22 så är dom satta. Då kan man koppla av och bara räkna ned dom sista dagarna. Jag har aldrig varit ledig en sekund från skolan, pluggar varje dag och börjar känna mig riktigt trött. Hinner knappt träna längre. :( Men idag ska jag äntlingen ut och springa!!
 
Nu vet ni varför jag aldrig har tid för bloggen. Men jag älskar att blogga, det är mysigt att sätta sig framför datan och fixa med bilder mm. Men jag ska försöka göra allt jag kan!
 
 
/Mikaela
Kommentera här




Mys kväll

Publicerat 2013-05-15 kl 16:38:57 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej allihopa! Jag kom precis hem från skolan och äter mellis för fullt. 
 
Jag ska lägga fram lite sncks och sätta mig och plugga. Senare blir det jag och mamma på stallet, mysiskväll helt enkelt. Fullt upp all time, jag vet, men thats my life! 
 
 
/Filippa
Kommentera här




Här stog det tomt

Publicerat 2013-05-15 kl 07:15:17 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Utan mig ingen uppdatering, eller hur Mickan haha! 
 
Skolan beheöver mig om vi säger så. Två prov avklarade när den här veckan är slut. Sen är det bara slutrushen med lite matte och SO. Wiiiiie, sommarlovvvvvv!
 
 
Hahaha orkar inte ens försöka se bra ut!
 
/Filippa
Kommentera här




Tvättat

Publicerat 2013-05-11 kl 21:18:02 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej! 
 
Jag och mamma har precis kämpat och gjort en bra insats, vi storstädade släpet! Nu blänker det inuti och nästa gång lina ska åka kommer det kännas som att segla runt i en limosin haha!
 
Idag har jag (jag lovar) pluggat! Har skrivit en halv (ungefär, typ...) spanska redovisning och skickat iväg till min faster som bor i spanien. Hon ska rätta den till mig så jag får den helt grammatisk korrekt! Skönt att ha sån hjälp runt hörnet. Jag har även pluggat hemkunskap, tvätt, jaaaa vad kul! Nu vet jag hur man får bort gräsfläckar, äggfläckar och varför man manglar lakan! Det ni! Jag läste också igenom ett helt kapitel i Spanska boken. 
Jag har skrivit upp alla prov och läxor som måste göras, jag har tyvärr hamnat efter lite. Men nu vet jag (...att det är alldeles för mycket...) hur mycket jag har kvar och att jag verkligen måste ligga i lite både nu ikväll och imorgon. 
 
Lina fick gå ett WE pass idag med Julia som gick super. 
 
Nej, nu blir det te och gossip girl. Kanske mera plugg senare, kanske... 
 
 
/Filippa
Kommentera här