slide show

Nästan helg

Publicerat 2013-04-29 kl 22:05:34 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 3
Nu är man ledig två dagar, det blir ju som en helg. :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har tappat insperationen helt. Uppdateringen är verkligen kass, men men...
 
Godaste som finns
 
/Mikaela
 
Vi gör såhär, ALLA säger en bra sak om bloggen och en dålig sak. Eller bara något ni önskar att vi la upp.
Kommentera här




Snart fredag fan

Publicerat 2013-04-25 kl 23:50:18 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0
Heeeeej! Nu har jag precis skrivit klart en teknikrapport som jag aldrig trodde skulle bli klar, den blev nästan 8 sidor ;o Så nu blir det öva på en nyhet jag ska presentera imorrn och lite glosor på det. Bra planerat Mickan...bra planerat... Nu vet ni vad jag ska göra inatt, nej jag ska sova lite också.
 
Filippa och Lina, Roo gård 2012
 
Tidagare idag var jag och red Lina åt Filippa, eftersom att hon är nere i Göteborg. Hon skötte sig fint och var pigg och glad. :D Skönt att ta en paus i pluggandet!
 
/Mikaela
 
 
Kommentera här




Heeeej

Publicerat 2013-04-25 kl 23:19:37 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 1

Jag har det grymt. Nu kommer Cornelia bli arg men här ser ni vem vi hängde med i Scandinavium för någon timme sedan!

Kommentera här




Jag lever

Publicerat 2013-04-24 kl 10:21:06 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 1

Jag har faktiskt försökt uppdatera flera gånger, men blogg.se appen funkar inte som vanligt. Men idag funkar den, så det var ju bra.

Idag händer inget speciellt, skola och sen plugg. Känns som om den där teknikrapporten aldrig kommer bli klar...

Onödigt inlägg men ville bara säga att jag lever!

/Mikaela

Kommentera här




Tisdag

Publicerat 2013-04-23 kl 14:58:37 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
NU HAR JAG GÅTT SISTA SKOLDAGEN INNAN GÖTEBORRRRG! TAGGGGAAAA!
 
Imorgon bitti är det stallet. Väckarklockan ställs på halv 6, men det blir att sova några timmar på tåget senare. Jag ska köpa med mig en stor godispåse och äta mig tjock på tåget. Myyyyyysigt. Senare på kvällen blir det restaurang och show inne i scandinavium. Wiiiieeee! 
 
 
/Filippa
Kommentera här




12 år

Publicerat 2013-04-22 kl 18:34:00 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 4
Idag fyller min älskade plutt 12 år. Lina kommer få en tårta gjord på knäckebröd, morötter, betfor & äpplen! 
 

 
 
Vad tycker ni? 

/Filippa
Kommentera här




Måndag 22 april

Publicerat 2013-04-22 kl 17:40:40 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hemma från skolan, har redan hunnit baka tårta. Stressigt. Oerhört stressigt. Haha, neh inte ett dugg. Däremot har jag en massa saker som måste göras innan jag kryper ner i sängen ikväll. Men det blir nog bra. Imorgon är det sista dagen inför Scandi och gbg. Packa, plugga, tid hos frisören, utvecklingssamtal & stallet är planerna för imorgon. På onsdag sätter jag mig på tåget, tar ett deep breath och chillar resten av vecka. Ha en grym kväll!
 
 
Right now right here. 
 
/Filippa
 
Kommentera här




Söndag

Publicerat 2013-04-21 kl 09:05:04 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Godmorgon!
Jag hade en jättemysig kväll igår. Nu på morgonen har jag (såklart, vad gör man inte en söndagsmorgon...?) pluggat. Heeeej teknik rapport som aldrig blir klar! Jag förstår inte hur mycket det är man ska skriva! Jag har svarat på 2 frågor typ och fyllt ut ett och ett halvt A4 på word. Sjukt mycket alltså. 
 
Nej jag ska inte klaga. Jag satsar på ett a i teknik den här terminen och då får det fan ta lite tid. Det är bara det att jag har So-frågor, No-frågor och Svenska frågor att svara på också. Allt måste in innan jag drar ner till gbg, alltså senast tisdag! Men det skulle vara väldigt skönt att åka ner till gbg och veta att man har gjort det som behövs så man slipper plugga där. Det blir som 5 dagars semester nere i Göteborg. Jatackdetbehövs. 
 
Nu ska jag sätta på plattången, öppna garderoben och äta frukost, idag är det kyrkan som gäller igen! 
 
 
/Filippa
Kommentera här




Soooool

Publicerat 2013-04-21 kl 08:56:00 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 0
 
Nu sitter jag och äter lite frukost ↑ och om ungefär 10 minuter så tänkte jag gå in till konfirmationsträffen. Tror det är ungefär 5 km, jag får panik för att jag har typ inte tränat på hela veckan så jag känner att jag måste röra på mig. När jag kommer hem sen så blir det plugg....
 
/Mikaela
Kommentera här




Ha en grym kväll

Publicerat 2013-04-20 kl 20:26:53 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Kom precis hem från stallet. Lina kändes RIKTIGT fin. Så sjukt kul att märka att hon hittar formen direkt när man kortar upp tyglarna. Även fast jag ibland faller i obalans så vet hon vad som gäller och håller sig kvar i formen. Grymt! 
 
Dagen har rullat på. Nu blir det smågodis och mys middag. Tänkte förrut på att jag måste sluta käka så mycket onyttigt som jag gör just nu, men vissa stunder i livet behöver man en godispåse och en film. Man kan klara sig ganska långt på det ♥ Även fast magen är rundare än andras så får jag äta godis och dricka läsk på helgerna, det är något som jag defenitivt tycker är värt det. Kanske behöver lite extra mys i livet just nu. 
 
 
/Filippa
Kommentera här




Hemma nu

Publicerat 2013-04-20 kl 16:53:51 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0
Idag har jag (och Filippa också) varit på konfaträff, eller det är som ett dagläger så vi ska dit i morgon också. Det var jättekul att träffa alla och se vilka som ska gå, eftersom att jag missade den första träffen. 
 
Men nu är jag hemma i alla fall och ska nog med Filippa ut till stallet och hon ska visa mig lite saker. Eftersom att jag ska ta hand om Lina när hon är nere i Göteborg. 
 
 
/Mikaela
Kommentera här




Det är lördag för fan

Publicerat 2013-04-20 kl 16:35:19 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Ändå sitter man efter en hel dag i kyrkan (vilket förövrigt var as nice) och skriver en teknikrapport. Heeej kul liv! 
 
 
Jag skriver en rapport om broar alltså... Fackverksbro btw 
 
/Filippa
Kommentera här




Gbg horse show

Publicerat 2013-04-20 kl 08:49:00 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Hej igen alla underbara ♥ 
 
I veckan drar jag ner till gbg horse show. Min familj har biljetter till ALLA föreställningar, så vi kommer nästan bo inne i Scandinavium haha! Eftersom att det börjar på ondagen så kommer vi åka ett tåg som går runt tio tiden ner till gbg. Innan det ska jag ha hunnit rida Lina. Därför kommer min klocka ställas på alldellesförtidigt om vi säger så. 
 
Självklart är föreställningarna hela grejen, men mässan?! Herregud, jag längtar lika mycket till den som till showerna och tävlingarna! Läste att det kommer finnas 270 (!!) stånd inne i mässhallen. Frågan är om jag kommer kunna bära ut alla shoppingpåsar själv haha! Nejmen jag ska försöka hålla mig i skinnet och köpa det som är nödvändigt. Jag har faktiskt beställt ett schabrak här hemma som är på ingång, så jag måste hålla hårt i pengarna. Det schabraket jag har beställt är btw as häftigt. Lite strass och brodyr. Muuuuums ♥
 
Att sen bara få komma ner till gbg är också sjukt nice. Älskar Göteborg. Att få åka spårvagn är ju sjukt coolt det med haha! Typical Stockholms bor som åker SL buss all time. 
 
Jag hoppas kunna kolla i lite affärer inne i Göteborg också. Det är kul med lite affärer som inte finns i Stockholm. 
 
Jag hoppas (och vet nästan) att det kommer bli grymt! Tågresan, showerna, världscuppfinalerna, mässan, spårvagnarna... Aaaaah jag längtar som fan nu! 
 
 
/Filippa
Kommentera här




Lördagsmorgon

Publicerat 2013-04-20 kl 07:29:58 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0

Går upp tidigt för att äta en god frukost och skriva en teknikrapport. Kan nog bli en ganska bra dag ändå.

Kommentera här




Världens bästa dag

Publicerat 2013-04-19 kl 17:19:51 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 0
Åh, välkommen f r e d a g ♥ Dagen har gått i ett och jag har redan hunnit med att besöka ungdomsmottagningen, varit i skolan & handlat i arninge. Nu pustar jag ut ett tag och ska njuta av fredagkvällen. Dock måste jag göra lite plugg, så det blir en chailatte framför Macbooken för att skriva lite inlämningar. Ganska mysigt ändå. 
 
 
Jag vet inte varför, men jag kan aldrig riktigt slappna av nuförtiden. Dagarna går i ett, vilket är ganska bra eftersom att sommaren bara kommer närmare och närmare, men samtidigt så lever man inte föralltid och det känns lite tråkigt att ta vara på de dagarna man ändå har. Det är som att huvudet och kroppen går på helspinn dagarna i ända för att sova 8 timmar och sedan sätta igång igen. Jag måste verkligen sätta mig ner och ta det lite lugnt. Inte framför tv:n eller datan utan mer ta ett mysigt bad eller bara gå en promenad utan någon som helst press. I helgen har jag också fullspäckat schema. Jag och Mickan ska på konfirmationsträffar och tillbringa helgen i kyrkan... Kommer nog bli bra.
 
Ikväll blir det Let´s dance med smågodis och cola. Tackkkka gud för fredagar!
 
/Filippa
 
 
Kommentera här