slide show

Då så

Publicerat 2013-02-28 kl 17:40:00 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 2
Äntligen kan jag sätta mig vid datan och uppdatera. I morse var jag ju på gymmet och när jag kom hem så kunde jag inte motstå lite mer träning så jag gick ut och powerwalkade/joggade.
 
Nu sitter jag här med mysiga kläder & lyssnar på musik. Men jag måste fixa massa tidsinställda till er eftersom att jag åker till Romme i morgon, packa alla skidkläder måste jag också göra. 
 
 Har total bildbrist så det får bli bilder på mina strumpor & lite fika.
 
/Mikaela
Kommentera här




Feb. 28, 2013

Publicerat 2013-02-28 kl 08:24:00 ♥ Kategori Filippa ♥ Kommentarer 11

Hej, hur är allt hemma? Själv så sover jag ut, äter godis och sover resten av dagen haha! Jag är inte riktigt 100 % frisk så jag vet att det inte är någon idé att ta sig ut och springa, jag kommer bara bli sämre och känna att jag misslyckas, worst feeling. Om jag känner mig helt död efter den här Springturen kommer jag knappast orka ta mig ut igen sen så jag vilar hellre och blir frisk först. Dock tänkte jag ta en powerwalk på 5 km lite senare bara för att röra på mig. Vet att man ska ta det jättelugnt när man är sjuk men hur kul är det egentligen...? Nej, jag måste röra på mig!

Det är för varmt ute för att åka skidor så vi håller oss här hemma, dock kanske det blir en tur till något centrum idag. Får se! Jag behöver verkligen en ny väska... Jaja, nu ska jag gå upp och äta frukost, vi hörs senare!

/Filippa

Kommentera här




Tulpaner haha

Publicerat 2013-02-27 kl 22:44:00 ♥ Kategori Foto ♥ Kommentarer 3
Kom verkligen inte på något att fota idag, så jag satte mig vid köksbordet och fotade blommorna som stod där. Blev inte så fina bilder, men dom får duga.
 
 
/Mikaela
Kommentera här




Trött

Publicerat 2013-02-27 kl 21:15:00 ♥ Kategori Tips ♥ Kommentarer 4
Klockan är bara några minuter efter 21 och jag håller på att somna ?! I alla fall ber jag om ursäkt för att bloggen stått ganska så still idag men jag har haft fullt upp. För någon timma sedan så sprang jag 6.5 km & jag jag måste bara säga att jag är sjukt imponeradav mig själv att jag orkade med tanke på att jag knappt klarade 1 km förut. Det lönar sig att träna!
 
Mitt mål var att springa 5 km i slutet av mars/början på April och nu har jag ju mer än klarat det. Så nästa mål får väl bli 1 mil. ;)
 
Bästa springlåtarna just nu...↓
 
 
 
 
Och i morgon så ska jag och mamma till gymmet tidigt på morgonen, så att om jag inte hinner uppdatera så kommer det ett tidsinställt! ;)
 
/Mikaela
Kommentera här




Springa snart

Publicerat 2013-02-27 kl 16:23:48 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 6

Ska ut och springa snart! Men jag fastnade vid kameran... Vilket betyder att jag har bilder att visa er sen, men dom blev inte så jättejätte bra! Så förvänta er inget stort! ;)

/Mikaela

Kommentera här




Fler bilder på jackan

Publicerat 2013-02-27 kl 10:00:00 ♥ Kategori Kläder ♥ Kommentarer 3
Det var några som ville se mer bilder på jackan och frågade var den kom ifrån. Så nu har jag tagit bättre bilder och den kommer från H&M. 
 
Kommentera här




Planerna idag

Publicerat 2013-02-27 kl 09:33:27 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 3
Planerna för idag är att jag om någon timma ska ta mig ut till stallet för en dressyrlektion på Straus. Efter det ska jag leda Hélina några varv innan jag åker hem igen. Väl hemma funderar jag på om jag ska ta en liten joggingrunda. Vi får hoppas på att jag inte är allt för trött bara. Ha en bra onsdag!
 
Straus ♥
 
/Mikaela
Kommentera här




Live från Norrland

Publicerat 2013-02-27 kl 08:58:22 ♥ Kategori ♥ Kommentarer 1

Allt är bra, saknar Lina redan bara haha!

/Filippa

Kommentera här




Svar på tal

Publicerat 2013-02-26 kl 18:13:00 ♥ Kategori Utmaningar ♥ Kommentarer 11
 
Svar: När vi fått in någon rolig! Vi vill få in några fler innan vi gör den första så fortsätt komma med en massa utmaningar. HÄR ger du förslag.
Kommentera här




Det jag köpte i stan

Publicerat 2013-02-26 kl 16:45:00 ♥ Kategori Kläder ♥ Kommentarer 12
Som jag sa innan så var jag ute efter att hitta ett par skor och kanske en jacka. Men jag kom som vanligt hem med andra saker. Jag hittade en jacka, men det var dock inte en sån jag sökte. Men den var fin ändå och kommer bli jättebra när det börjar bli sommar. 
 
Två likadana linnen med spets framtill och på ryggen // En vit jeansjacka med nitar // Ett par vanliga svarta jeans // En svart väska som blev för ful på bild
 
/Mikaela
 
Kommentera här




En fråga

Publicerat 2013-02-26 kl 15:08:15 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 6
Har varit hemma ett bra tag nu och tagit mig tid att svara på alla kommentarer. Så nu tänkte jag fixa lite tidsinställda & äta lunch innan jag åker till stallet igen. Idag har vi teori på lektionen vilket jag kom på för typ 2 sekunder sen & jag som var så taggad på dressyr. Men men jag har en dressyrlektion i morgon att se fram emot!
 
Bild på mig från September, tycker jag ser annorlunda ut. Men det där håret saknar jag...
 
Föresten, en fråga till alla! Det är många som har frågat om vi skulle kunna ha en frågestund! Så vi undrar nu, är intresset för det stort? I så fall är det bara ett lämna en kommentar!
Kommentera här




Shopping

Publicerat 2013-02-26 kl 15:01:00 ♥ Kategori Kläder ♥ Kommentarer 0
Köpte nya jeans, en sjal och ett skärp ♥
 
 
 
Ljusa vanliga stuprörs jeans, 399 :- på hm ♥
 
Enkelt brunt flätat, 49 :- på hm ♥
 
 
Vanlig ljusrosa/beige sjal, 100 :- men nedsatt till 50 :- på hm ♥
 
Boyfriend jeansen fotar jag så fort jag får tid. Vad är eran favorit av det jag köpte? 
 
Glöm även inte att delta i dagens blogg. Tryck HÄR för att vara med! 
 
/Filippa
 
 
Kommentera här




Dagens ridpass 25 februari

Publicerat 2013-02-26 kl 11:48:00 ♥ Kategori Dagens ridpass ♥ Kommentarer 2
Vad ska man säga mer än att vi gick ut på en äng och galoppera haha! Fort som satan gick det men hon höll huvudet still även fast jag inte knäppt på varken martingal eller pullartränset. Väldigt trött häst och lyrisk ryttare gick tillbaka till ridhuset för att trava bort mjölksyran. 
 
Väl i ridhuset blev hon lite grinig. Höll jag knappt i tyglarna så bar hon verkligen upp sig själv och arbetade igenom kroppen -MEN det var ju inte vad jag ville åt igår. Jag ville kunna ta tag i henne lite mer och verkligen jobba henne med tryck så hon fick ta i. Den planen skrotades och varken jag eller hon hade lusten eller orken att bråka så hon fick gå på halvlånga tyglar och slappna av. Så kan det gå ibland, men jag blev ändå glad att hon visade att hon kunde bära upp sig själv och inte bråka när hon fick lite längre tyglar som hon ibland kan göra. Det var inte så mycket att skriva men det blev några fina bilder som jag kan visa! 
 
 
 
De sista får vara i svartvita för solen gick i moln och ljuset sög. Men svartvitt funkar ju också!
 
/Filippa
Kommentera här




Stallet

Publicerat 2013-02-26 kl 08:59:14 ♥ Kategori Mikaela ♥ Kommentarer 0

Godmorgon! Klockan börjar närma sig nio och jag sitter i bilen på väg till stallet. Min lillasyster ska tävla blåbärshoppning och jag ska vara där och hjälpa till. Det är några minus och frost på alla träden, men solen börjar titta fram lite nu så värmen kommer nog framåt förmiddagen. Vi hörs!

Kommentera här




Godmorgon Tisdag

Publicerat 2013-02-26 kl 08:28:30 ♥ Kategori Allmänt ♥ Kommentarer 0
Godmorgon alla där ute! Solen skiner och lyser upp den här tisdagen också, känns ju toppen! Julia var så duktig så igår när jag red släpade hon på kameran och klickade lite bilder. Dagens ridpass utvärdering kommer senare under dagen! Hann faktikst inte dra på mig jeansen och fota men fotade dom när dom låg på bordet istället. Man ser ju inte lika bra men helt okej tycker jag! Tog även en bild på sjalen så jag sätter de bilderna i ett tidsinställt lite senare. 
 
Idag är planerna att först på förmiddagen åka ut till stallet för att rida och även hälsa på den nya hästen som kom till stallet sent igårkväll. Så det kommer bli spännande. Ridningen blir nog förhoppningsvis en uteritt med lite dressyr i ridhuset i slutet kan jag tänka mig. Man får ta vara på de soliga dagarna så länge de finns. 
 
Ikväll/i eftermiddag sätter jag mig i bilen påväg mot norrland och lämnar Stockholm bakom mig för en vecka. Vi kommer hem på lördagkväll för att ha utsläpp tidigt på söndagmorgon. 
Uppe i min sommarstuga kommer vi åka skidor och bara slappa. Kommer bli jätteskönt. Behöver träna också och skidor är ju väldigt ansträngande, så det passar perfetk! 
 
Nina tar hand om Lina medans vi är iväg, så vi är trygga med att hon har det bra ♥
 
Ni får ha en superbra tisdag - både ni som ska till skolan och vi som är lediga haha! 
 
 
 
Dagens outfit igår!
 
/Filippa
Kommentera här